Осінній DEPO’t center

Без шкільних ярмарків, але з майстер-класами

Лагідну та погожу осінь дарує природа Черкасам! Це улюблений період всіх шопоголіків міста – коли можна зробити вдалі покупки на численних розпродажах в магазинах торгового центру і доповнити свій гардероб. Адже товари літнього асортименту зараз можна придбати зі знижками аж до 70%! Не кваплячись можна ознайомитись і з новими колекціями та оновленнями. Запити на теплі речі серед відвідувачів актуальні – адже попереду чекаємо прохолоду.

Дякуючи нашим захисникам новий навчальний рік розпочався офлайн. Тому ще одна з статей витрат вересня – товари шкільного призначення. Кінець літа і початок вересня – час, коли зала торгового центру наповнюється родинами зі школяриками. І що відмічають наші гості – досить зручно на одній території знайти все: від шкільної канцелярії, боксів для їжі, прикрас для волосся до гумових чобітків, спортивних костюмів, курточок. Адже традиційні для містян шкільні ярмарки не проводились.

У DEPO’t center, окрім закупів, черкащани і гості міста релаксують у вихідні на творчих майстер-класах – оригінальні шкільні поробки та 3D листівки припали до душі не лише дітям, а й дорослим. А «фішкою» наших зустрічей є те, що під час творчої роботи майстер розповідає учасникам зміст літературних творів, заданих для прочитання влітку зі шкільної програми. Ось так відразу можна «спіймати декількох зайців»!

Насолоджуємося осіннім теплом і працюємо для перемоги, фокусуємось на важливому!

ГКФрозвиває бренди