Новий Фокстрот відкрився в столиці

Фокстрот знову розширився і відкрив магазин техніки у ТЦ "Оушен Плаза" – 122-ий в Україні та 18-ий в Києві

«Новий Фокстрот – це сучасний інноваційний простір, в якому поєдналися технологічні новинки і експертиза. Це нове найкраще і найбільше місце для зручних покупок техніки в центрі Києва. Ми продовжуємо зростати і надавати високоякісні інноваційні сервіси кожному клієнту. Технології мають бути доступними та зрозумілими», – говорить Олексій Зозуля, виконавчий директор Фокстроту.


Загальна площа становить 1462 кв. м, а торгова – 1295 кв. м. Інфраструктура магазину створена з урахуванням потреб кожного клієнта. Магазин легко доступний для людей з обмеженими можливостями. У магазині обладнано лаундж-зону для відпочинку гостей з дітьми.


У торговій залі акцент зроблено на популярні інноваційні товари, які в будь-який момент можна протестувати на бренд-зонах техногігантів: Delonghi, Samsung, LG, Electrolux, Philips, Sony, Whirlpool, Bosch та інші. У магазині діє сервіс «Фоксі Обмін», що дозволяє компенсувати до 99% вартості товарів.


У магазині, кожен може придбати фірмовий мерч з Фоксі і тим самим підтримати благодійну акцію ритейлера у партнерстві з благодійною організацією «СОС Дитячі Містечка» в Україні – «Щасточка Добра».


Станом на кінець листопада Фокстрот налічує 122 магазини у 67 містах і обласних центрах України, посилюючи свою позицію як провідного ритейлера електроніки та побутової техніки.

ГКФрозвиває бренди