Чернівецький Depo’t – Народний бренд-2023

У грудні ТРЦ Depot, який працює в м.Чернівці за адресою вул.Головна 265А, став абсолютним лідером змагання брендів від видання ТОП 20.ua

Конкурс Народний Бренд 2023р. – це улюблені змагання не тільки компаній і місцевих виробників, а й споживачів, адже це змагання за любов чернівчан вже другий рік поспіль. 

Учасники мають змогу гідно оцінити послуги, а також назвати ті компанії, що пропонують справді якісні продукти. Цьогоріч голосування тривало 2 місяці, протягом яких мешканці міста впевнено обрали наш ТРЦ, як найкращий.


Таке змагання в Чернівцях проводиться вдруге. За останні роки колективу ТРЦ випадали нові виклики й випробовування: коронавірус, війна, тривоги, відключення електроенергії. Але свою роботу ТРЦ не припиняв, більше того, з 2023 року триває систематична та оперативна допомога воїнам ЗСУ.

«Завдяки адміністрації та нашим орендарям, які є втіленням порядності, гідності, доброти, справжньої Українські Волі та незламності, направили до лав ЗСУ таку необхідну захисникам допомогу: зарядну станцію Бандера павер, 3 термінали STARLINK, 2 шнури по 45 м до терміналу STARLINK,тактичні навушники 5 штук, декілька телефонів DOOGEE, устілки з підігрівом з павер банками, цигарки та продукти харчування", – розповідає Анна Сухолитка, адміністратор ТРЦ DEPOt.






Ми з впевненістю йдемо вперед як в бізнесі, так і на шляху до перемоги.

І своєю роботою підтверджуємо, що ТРЦ DEPO’t в Чернвцях – справжній народний бренд.

ГКФрозвиває бренди