Під ялиночку: оновлений столичний Фокстрот повернувся у ТЦ Блокбастер

15 грудня у Києві відбулося відкриття оновленого магазину всеукраїнського ритейлера електроніки та побутової техніки Фокстрот у ТЦ "Блокбастер" на правому березі Києва за адресою: проспект С. Бандери, 36

Це другий за рахунком значний проект ритейлера в столиці після успішного запуску найбільшого магазину електроніки в ТЦ "Оушен Плаза".


“Це відкриття є для нас стратегічно важливим для розширення своєї присутності в столиці, і воно стало фінальним у серії запусків магазинів у 2023 році. Загалом протягом року ми відкрили 8 магазинів, перевершивши оголошені на початку року планові показники майже удвічі”, – підкреслив Олексій Зозуля, СЕО Фокстрот.


Оновлений Фокстрот працює на 2 поверсі ТЦ "Блокбастер". У магазині площею 770 кв. м представлено широкий асортимент смартфонів, гаджетів для краси, комп'ютерної техніки та сучасної побутової техніки. Програма "Фоксі Обмін" дозволяє клієнтам компенсувати до 99% вартості нових гаджетів за рахунок старих пристроїв.

Святкове відкриття магазину відбудеться 21-24 грудня.

У ці дні на відвідувачів чекають передноворічні знижки до -50%, кешбек 5%, вигідні кредитні умови і, звісно – безкоштовна доставка.

Нагадаємо, під брендом Фокстрот розвивається мережа зі 123 магазинів, інтернет-магазина foxtrot.ua та україномовного додатку Foxtrot.

ГКФрозвиває бренди