Співзасновники ГКФ Геннадій Виходцев та Валерій Маковецький подвоїли суму волонтерського збору на благодійному аукціоні-2023

29 грудня відбувся фінал благодійного корпоративного онлайн аукціону «Хочу допомогти» волонтерів Групи компаній «ФОКСТРОТ». Працівники різних компаній зібрали 228 664 грн на підтримку колег-захисників України, які або воюють наразі в гарячих точках війни за незалежність України, або потребують складного лікування та реабілітації після поранення

Приємною новиною для волонтерів ГКФ стало рішення засновників бренда Фокстрот Геннадія Виходцева та Валерія Маковецького подвоїти суму, яку зібрали вонтери у рамках цієї акції. Таким чином, фінансовий результат благодійного аукціону – 457 328 грн!


Свої лоти на корпоративний аукціон “Хочу допомогти” надали волонтери таких компаній:

  • Фокстрот – волонтери збирали гроші на реабілітацію 4 колег-захисників України – Євгена Р., вантажника з м. Новомосковвськ; Ярослава Т. фахівця СЦ, Управління сервісу, Київ; Максима Ж., провідного фахівця групи облікової методології Управління економіки та фінансів, Київ; Дмитра З., продавця- консультанта з м. Біла Церква
  • Департамент безпеки ГКФ – волонтери оголосили збір для колеги Любомира Бегмана
  • Управляюча компанія ГКФ – волонтерські кошти мали підсилити спорядження підрозділу ПЗРК, де служить Олександр Мельников, колишній менеджер із соціальних проєктів ГКФ
  • ЮК – волонтери компанії збирали кошти для Віталія Н., фахівця по роботі з клієнтами
У період з 6 по 29 грудня 2023 року більше 300 учасників аукціону задонатили на вказані організаторами монобанки 228 664 тисячі гривень. А вже за 3 дні до Нового року організатори аукціону розіграли лоти і визначили їх власників.


Список переможців:

Лот 1. Прапор з підписом «Команді Фокстрот» від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного виграв магазин Фокстрот у місті Вінниця, (Келецька, 80).

Лот 2. Прапор з підписом Кирила Буданова та елемент декору «Бережемо Україну» виграв магазин Фокстрот у місті Кривий Ріг, (Металургів, 36/3).

Лот 3. «IRON FOXY» виграв магазин Фокстрот у місті Києві (ТРЦ Respublika, Велика Кільцева, 1).

Лот 4. Чарки-гільзи виграла Холодовська Вікторія.

Лот 5. «Військовий сет» виграла Марина Кузьміна.

У боротьбі за лот 6. Гільзи з петриківським розписом переможцями стали Харитонова Інна, Рассамакін Дмитро і Марченко Оксана.

Відео онлайн фіналу аукціону з процесом рандомного визначення власників лотів можна переглянути в Телеграм-каналі ГК «ФОКСТРОТ» та на сайті ГКФ.

Дякуємо усім, хто відгукнувся на ініціативу волонтерів ГКФ! До нових волонтерських акцій в 2024 році. Звіти про передачу коштів готуємо в наступній стрічці новин.

ГКФрозвиває бренди