Поранені колеги-захисники отримали кошти за перші 3 лоти аукціону “Хочу допомогти”

У січні відбулися перші передачі волонтерських коштів, зібраних під час благодійного корпоративного онлайн-аукціону “Хочу допомогти” наприкінці 2023 року. На організованому волонтерами Групи компаній “ФОКСТРОТ” аукціоні тільки за перші 3 лоти учасники задонатили 165 тис грн на підтримку колег-захисників України з компанії “Фокстрот” (так звана #ротаФокстроту) та їх реабілітацію після поранення

Найбільше донатів – 77 – зібрав перший лот – прапор із підписом “Команді Фокстрот” від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Із них 33 внески зробили колективи магазинів, а 44 – особисті пожертви співробітників. Разом зібрали 76 750 грн.

На другий лот – прапор із підписом головного розвідника Кирила Буданова та елемент декору “Бережемо Україну” наші колеги перерахували 43 донати, з яких 15 – це одноосібні пожертви. Зібрана суму становить 44 250 грн.

На третій лот – статуетку з розбитого складу “Фокстрот” у Гостомелі – IRON FOXY зібрали 40 797 грн. Із перерахованих 36 донатів, 29 – одноосібні внески корпоративних волонтерів ГКФ.


2 останні донати зробили співзасновники ГКФ: Геннадій Виходцев та Валерій Маковецький подвоїли суму (додали ще 165 000 грн), зібрану волонтерами під час цього аукціону.

Зібрані кошти організатори аукціону від компанії “Фокстрот” вже передали шістьом нашим захисникам з #ротиФокстроту, які лікуються після важких поранень на фронті, видачу коштів чекають ще два працівники Фокстрота.

Ваші донати вже допомагають повернутися “в стрій” Євгену Р. – вантажнику із Новомосковська, продавцю-консультанту Дмитру З. із Білої Церкви, киянам Максиму Ж., який працює провідним фахівцем групи облікової методології, та Ярославу Т., фахівцю сервісного центру.


Також завдяки тому, що до благодійного аукціону долучилось багато людей, організатори вирішили передати допомогу ще двом колегам з #ротиФокстрота, а саме продавцям-консультантам – Руслану Ш. із Кременчука та Андрію Ч. із Києва.

Наразі вже є погодження на виділення допомоги ще двом співробітникам, які зараз потребують підтримки. Це продавець-консультант Роберт О. з Хуста, який має важке поранення, та Лілії Я., фахівчиня групи контролінгу та обліку продажів та послуг з Одеси. Наша колега працює в компанії вже 17 років, і наразі кошти потрібні Лілії на закупку якісного обмундирування та бронежилета для її чоловіка, який зараз перебуває на Донецькому напрямку під Авдіївкою. Таким чином, наразі 64% отриманого через аукціон «Хочу допомогти» фонду за 3 лоти вже розподілено як цільова допомога працівникам.

Наші захисники та їхні рідні щиро дякують колегам та всім, хто взяв участь у благодійному аукціоні. А ми чекаємо хлопців у нашій команді після відновлення.

Наступні звіти про передачу зібраних коштів колегам з інших компаній будуть за лоти 4-5-6. Залишок зібраних коштів організатори благодійного аукціону будуть спрямовувані на допомогу по наступних запитах та звітувати перед учасниками аукціону по кожній перерахованій сумі.

Про сам аукціон волонтерів ГКФ “Хочу допомогти” та його результати – на нашому сайті

ГКФрозвиває бренди