Оновлений Фокстрот відкрили у дніпровському ТРЦ «Караван»

Ритейлер змінив місце розташування у ТРЦ, переїхавши на більш зручну і вигідну локацію, яку до цього займав один із конкурентів по ринку електроніки

Відкриття магазину відбулося 27 квітня та стало знаковою подією для компанії. Зокрема, через переїзд на нову, зручнішу і значно більшу локацію.


Торгова площа – 1200 м кв. (попередня – 900 м кв.), загальна – 1400. Це дало можливість збільшити товарне наповнення на 25% і розмістити максимальну кількість бренд-зон у всіх категоріях.


«Незважаючи на щоденні виклики і атаки ворога, продовжуємо життя і оновлення наших магазинів. Адже хто, як не бізнес має бути поруч зі своїми покупцями у такий час, підтримуючи економіку, зберігаючи робочі місця і сплачуючи податки, відзначив Олексій Зозуля, виконавчий директор Фокстрот. – Вітаємо команду Фокстрот у ТРЦ «Караван» з відкриттям і радо запрошуємо дніпрян до нас за оновленням домашньої техніки й гаджетів».


Зазначимо, що цей магазин у Дніпрі став пілотним проєктом в частині оформлення інтер’єру торгової зали. Автентичні візуальні рішення реалізовані шляхом брендування стін по всьому периметру, створюючи ефект вишитого рушника.


В основі візерунку – класичні мінімалістичні геометричні патерни з додаванням етнічних українських мотивів. Концепт розроблено креативною інхаус-командою Фокстрот.


«В результаті створюється ефект вишиваності foxtrot, адже він ніби «прихований» в українських візерунках. Це ще один, дизайнерський спосіб підкреслити українську ідентичність бренду, що також відображено і на новій формі торгового персоналу», – додав Олексій Зозуля.


Урочисте відкриття магазину у Дніпрі відбудеться впродовж 16-19 травня. Для відвідувачів готують знижки до 50%, кешбек, розіграш бонусів й інші святкові пропозиції.


Станом на початок квітня 2024 року мережа Фокстрот налічує 124 працюючі магазини в 67 містах, у тому числі – у прифронтових Херсоні, Краматорську, Покровську і Слов’янську, онлайн-майданчик Foxtrot.ua та однойменний мобільний застосунок. У Дніпрі ритейлер представлений 5 магазинами.


Для покупців доступні такі додаткові опції як швидка доставка, зручний кредит, послуга «ФоксіОбмін» (трейд-ін), вивіз старої техніки та ін.


А також у низці магазинів Фокстрот першим серед українських ритейлерів підключив сервіс з обслуговування жестовою мовою покупців з порушенням слуху.


ГКФрозвиває бренди