Геннадій Виходцев ініціював підтримку голосування за нову назву вулиці в Києві на честь героя

У столиці почалося голосування за Петицію в застосунку «Київ Цифровий» за перейменування вул. Вузівської (Солом’янка). Киянин Геннадій Виходцев, співзасновник ГК «ФОКСТРОТ», який був особисто знайомий з Героєм Максимом Токаревим, ініціював підтримку серед киян нової назви на честь Максима

Максим Токарев – 26-річний молодший сержант, командир бойової машини, командир відділення 503 Окремого батальйону морської піхоти ЗСУ. Патріот і мрійник, який попри зір мінус 6, пройшов медкомісію і так рішуче воював на Донеччині майже 2 роки, що йому пророкували блискучу військову кар’єру.


Максиму було 16, коли розпочалася Революція гідності. Вона змінила світогляд хлопця назавжди. Вболівальник Ультрас Динамо, він став активним учасником Революції 2013 року, рятував людей із охопленого полум’ям Будинку профспілок, хотів зайнятися громадською і, можливо, політичною діяльністю, але спочатку сам собі мав довести, що гідний цього, тому пішов добровольцем воювати проти окупантів. Мав розписані плани на життя на 20 років уперед, у яких мріяв одружитися з коханою Анею, підписати пакт із Китаєм і захопити росію.

Ця війна забирає найкращих. Максим Токарев загинув 23 жовтня 2022 року, врятувавши своїм життям побратимів, коли група поверталася з розвідувального завдання. Посмертно нагороджений Орденом «За мужність» ІІІ ступеня. З Максимом прощалися на головній площі країни – Майдані Незалежності. І сьогодні ми маємо всі шанси продовжити його прекрасне і сміливе життя в назві київської вулиці на Солом'янці, яку він так любив.


Наразі прізвище Максима Токарева має 16% голосів і посідає друге місце за вагою підтримки в переліку імен-кандидатів. Варто зробити ім’я Максима Токарева лідером голосування, щоб потім за перейменування вул. Вузівської на вул. Максима Токарева проголосувала Київрада!

Для цього варто перейти за кюар-кодом у застосунок «Київ Цифровий» та проголосувати за перейменування вулиці Вузівської на вулицю Максима Токарева.

Як віддати свій голос за нову назву:

1) перейти за посиланням у застосунок «Київ Цифровий» та проголосувати за перейменування вулиці Вузівської на вулицю Максима Токарева.

2) якщо ви досі не користувалися застосунком «Київ Цифровий» завантажте його в Google Play/App Store;

3) щоб проголосувати, у застосунку потрібно перейти в розділ «Електронна демократія», обрати «Опитування», переглянути перелік питань і натиснути кнопку «Взяти участь»;

4) підтвердили свою особу через Bank ID або ДІЯ. Верифікація необхідна для чесних і прозорих результатів.

Після цього електронна система підраховує остаточні результати, а потім їх подають на розгляд Київради.

ГКФрозвиває бренди