Організатори «Параду надій» задонатили на киівську ППО, Фокстрот подвоїв внесок і передав ракетникам техніку

У червні Фокстрот спільно з організаторами 34-ого фестивалю бально-спортивних танців «Парад надій» (який відбувся в березні 2024 року) передали 96 зенітно-ракетній бригаді Повітряних сил України спільну допомогу технікою для захисту неба над Києвом та регіоном

Під час фестивалю Валентина Федорчук, заслужена тренерка України, засновниця «Параду надій», відкриваючи вечірнє відділення, передала донат від організаторів змагання на покупку техніки на потреби 96 зенітно- ракетної бригади. Фокстрот подвоїв суму допомоги від спортсменів і закупив необхідну захисникам техніку: роутер, монітор, принтер, БФП.


«У зв’язку з тим, що бойова робота – складається з багатьох аспектів, у тому числі потрібно проводити детальний аналіз, чим і займаються штаби всіх рівнів, то існує нагальна потреба в забезпеченні оргтехнікою. Дякуємо вам, Фокстрот і спортсменам «Параду надій», – прокоментували допомогу в 96 зенітно-ракетній бригаді.

Нагадаємо, з вересня 2022 року розпочалося шефство Фокстроту над військовими частинам Повітряних силу України, які працюють в системі ППО України. Наразі, у підшефні частини передано техніки на 2,5 млн грн.

ГКФрозвиває бренди