Геннадій Виходцев: книга нашої співробітниці – кращий подарунок під ялинку

Наприкінці 2019 року, у передсвяткові грудневі дні побачила світ повість Тетяни Цой «Мені байдуже, що люди скажуть», видана за сприяння Групи компаній «Фокстрот» та Геннадія Виходцева у видавництві «Білка» (Київ).  

Повість розповідає історію життя та кохання жінок трьох поколінь ХХ століття. Зворушлива історія увібрала в себе усі переживання українок під час декількох революцій, війн, болючих етапів розкуркулювання та совєтизації України. Авторка просто та щиро відповідає цією книгою на питання «Як лишитися собою у часи зламу цілих історичних епох?»: любити й бути вірним сімейним цінностям.


Книга має автобіографічний характер та розкриває жіночі долі бабусі, мами та самої авторки Тетяни Цой, що описані жваво, образно та водночас просто й лірично. Це перший зразок жіночої прози Тетяни Цой, який має цікаву історію навіть в самому факті появи. Тетяна вже більше 10 років працює корпоративним секретарем Групи компаній «ФОКСТРОТ», є випускаючим редактором низки корпоративних видань ГКФ. Тому, коли її натхнення виросло за межі власного простору, наступним етапом стало підкорення простору корпоративного. Так, перші частини твору знайшли й зацікавили свого читача ще на шпальтах електронного корпоративного видання Управляючої компанії ГКФ «ЛУК – люди Управляючої компанії». Схвальні відгуки від колег та особиста підтримка творчої колеги від генерального директора ГКФ Геннадія Виходцева додали авторці натхнення – й повість була швидко закінчена вже наприкінці осені 2019 року. А вже на Святого Миколая Тетяна Цой подарувала два примірники повісті співзасновникам ГКФ Геннадію Виходцеву та Валерію Маковецькому.


- Дякую за можливість розвиватися, працюючи на улюбленій роботі, - сказала Тетяна Цой, вручаючи повість Геннадію Виходцеву. А знаючи неабиякі філологічні здібності Тетяни Цой як керівника відділу діловодства ГКФ, генеральний директор ГКФ Г. Виходцев пожартував у відповідь: «Упевнений, що це зразок вишуканої української мови для середньої, навіть й вищої коли».

Усіх, кого зацікавила історія Тетяни Цой – як власна, так й історія її творчого формування як української повістярки, запрошуємо на творчу зустріч з автором, що відбудеться 11 січня 2020 року у центральному офісі ГКФ. Детальніше, за телефоном 044-247-70-15.

Довідка: Книжка Тетяни Цой «Мені байдуже, що люди скажуть» розповідає про важливість в житті кожної людини таких сімейних цінностей, як добро, взаємоповага, взаєморозуміння, самопожертва, всепрощення. Повість невипадково знайшла підтримку в особі генерального директора ГК «Фокстрот» Геннадія Виходцева та колег Тетяни Цой із ГК «Фокстрот». Упродовж 25 років роботи бренду «Фокстрот» на ринку України сімейні цінності були і залишаються одним із пріоритетів компанії. У архіві реалізованих ініціатив ГКФ – повнометражний художній фільм про історію маленького хлопчика в Голодомор «Маленьке життя», знятий ГК «Фокстрот» і представлений на фестивалі «Молодість» у 2008 році. А ще за сприяння бізнесу було створено 4 серії мультсеріалу про правила безпеки молодших школярів «Фокс і Трот поспішають на допомогу» (2008–-2012рр). Наразі компанія підтримує корпоративний волонтерський рух співробітників «Зелений офіс» (2009–2019рр.) і «Хочу допомогти» (2014–2019рр.).

ГКФрозвиває бренди