Валерій Маковецький отримав відзнаку командувача Повітряних сил України

14 лютого командувач повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук видав наказ по особовому складу, в якому йдеться про нагородження пам’ятним нагрудним знаком «За сприяння Повітряним Силам Збройних Сил України» Валерія Маковецького – голову наглядової ради мережі «Фокстрот» та співзасновника Групи компаній ФОКСТРОТ

У наказі йдеться, що відзнака видана Валерію Маковецькому «за активну громадську позицію, патріотизм та вагому підтримку військових частин і підрозділів Повітряних Сил Збройних Сил України».

Шефство “Фокстрота” над військовими частинам Повітряних силу України, які працюють в системі ППО України, розпочалося з вересня 2022 року. Тоді до 28 –го Дня народження Фокстроту в компанії оголосили про передачу усього вересневого бюджету штаба «Допомога нашим» на потреби 10 військових частин Повітряних сил України задля зміцнення нашої протиповітряної оборони. За півроку Фокстрот видав 220 одиниць техніки по 25 запитах від 14 військових частин з 10 регіонів України. Загальна сума допомоги повітряним силам України складає майже 1,5 млн. грн. Йдеться про обігрівачі, теплові пушки, бойлери, пральні й сушильні машини, ноутбуки, принтери, планшети, потрібні воїнам і в побуті, і у боротьбі з ворогом.


Ось такі відгуки отримують від військовослужбовців Повітряних сил України у фокстротівському штабі «Допомога нашим»: «Сьогодні, завдяки Фокстроту, знято величезний дефіцит техніки і вирішено безліч проблем, що дозволило нам збільшити обсяг ремонту авіаційної техніки і дало можливість освоювати нові технологічні рішення, результатом яких стало збільшення винищувачів у небі над суверенною Україною» (Олег Мудрак, логіст техніко-експлуатаційноі частини 204 авіаційної бригади тактичної авіації).

– Повітряні сили України пишуть свою унікальну історію у війні за незалежність України, й у нашому корпоративному житті – особливий фокус на допомогу захисникам українського неба, – говорить Валерій Маковецький, співзасновник, голова наглядової ради «Фокстрот». – Ми горді бути їм корисними, бо ефективна робота Повітряних силу ЗСУ – це зменшення кількості ракет на голови українців, живі та здорові рідні люди, спокійні робочі дні, збережені домівки, лікарні та школи. Це наш внесок в українську Перемогу, що наближається.

Колектив вінницького Фокстроту прийняв нагороду та передав В. Маковецькому

Нагадаємо, загальна сума допомоги бізнеса «Фокстрот» для військових, рятувальників, волонтерів та переселенців за рік війни сягнула 14 млн грн. Наприкінці 2022 року голова ради засновників групи компаній «ФОКСТРОТ» Геннадій Виходцева був відзначений медаллю «За сприяння Збройним силам України» (наказом міністра оборони України Олексія Резнікова)

6 січня виконавчий директор Фокстрот Олексій Зозуля нагороджений знаком «За сприяння війську» за підписом головнокомандуючого ЗСУ Валерія Залужного.

ГКФрозвиває бренди