Столичні пригоди «Школи безпеки»

До столичної школи №90 завітали представники соціального проекту ГК ФОКСТРОТ та працівники Управління безпеки дорожнього руху Національної поліції. Для юних учасників дорожнього руху, які навачються тут, організатори заходу підготували тематичні ігри та подарунки. 


Казкові герої лисичка «Фокс» і робот «Трот» - персонажі мультсеріалу, знятого у рамках соціального проекту «Школа безпеки», що реалізується Групою компаній «Фокстрот», навчають дітей правилам поведінки на дорозі та в побуті вже не перший рік. Тематичне заняття для першачків столичної школи цього разу вони провели із працівниками Управління безпеки дорожнього руху. 


На учбовому перехресті діти навчались правильно переходити дорогу, випробували себе в якості водіїв, щоправда на іграшкових авто,та запам’ятовували дорожні знаки й жести регулювальника. Першокласники із захватом відповідали на запитання Лисички про правила поведінки у громадських містах та під час участі у дорожньому русі. 


На додачу до гарного настрою та набутих знань, діти отримали від Лисички та поліцеського-регулювальника тематичні книжки та розклади занять, зошити та м’які іграшки. А на пиатння «Що запамяталося найбільше?» хором відповіли «Мультики!» 






Детальніше про соціальний проект «Школа безпеки» - /csr/safety-school.html

ГКФрозвиває бренди