«Зелені» зміни спільними зусиллями

21 квітня 2017 року активісти корпоративної програми УК ГКФ «Зелений офіс» провели посадку декоративно-листяних та декоративно-квітучих кущів біля головного входу до столичного офісу на Дорогожицькій, 1. «Зелені» зміни відбулися завдяки 26-й акції зі збору макулатури , яку співробітники провели 21 березня у Міжнародний день лісу , а на виручені кошти закупили посадковий матеріал для озеленення офісного довкілля 

Корпоративна програма «Зелений офіс» стартувала у 2009 році за ініціативи Управляючої компанії ГКФ. За цей час було проведено 26 акцій по збору макулатури: зібрано та відправлено на переробку 33 т 067 кг паперових виробів! Таким чином, загальними зусиллями було врятовано від вирубки 321 дерево! 



Тому, провівши 26 акцію зі збору макулатури, активісти «Зеленого офісу» вирішили, що на території біля офісу не вистачає зелені та квітів. І, розробивши проект з озеленення території, - втілили його у життя! 

- До впровадження було розроблено декілька проектних пропозицій щодо облаштування прилеглої території офісу на Дорогожицькій, 1, й ми дали можливість працівникам Управляючої компанії ГКФ проголосувати за найкращий з них, - розповідає куратор програми, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ГК «ФОКСТРОТ» Ярослава Корольчук. - За результатами голосування було обрано варіант з самшитом вічнозеленим. Також автори ландшафтного проекту вирішили додати до асортименту гортензію мітлисту та ялівець звичайний. У загальному рахунку ми висадили 31 кущ самшиту, 2 кущі гортензії та дерево ялівця.

 


Цього ж дня озеленювальні роботи провели студенти Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченко, партнери «Зеленого офісу» та сусіди центрального офісу ГКФ. Їх програмі «Зелений інститут» виповнюється цього року 7 років, тому студенти вирішили висадити ще 7 дерев туї західної на подвір’ї інституту. 

Обидві «зелені» акції - співробітників УК ГКФ та Інституту журналістики закінчилися фотозйомкою. Як це було – дивіться нижче:





ГКФрозвиває бренди