За що мер Бердянська дякував Геннадію Виходцеву

За підтримки ГК Фокстрот на початку літа у місті Бердянськ (Запорізька область) пройшов XXI Всеукраїнський фестиваль журналістів «Азовське літо-2019». На нього з'їхались 60 журналістів з 11 областей України. 


Усім відома роль журналістів у формуванні суспільної думки. Можливості 4 влади, як прийнято називати медіа, стали в нагоді спеціалістам ДСНС України у Запорізькій області, які постійно займаються профілактично-агітаційною роботою з мешканцями регіону через ЗМІ. Рятувальники організували Всеукраїнський Квест з цивільного захисту для журналістів «Створи власну територію безпеки під час відпочинку». Генеральним спонсором заходу виступив давній партнер ДСНС України – Група компаній Фокстрот. 


Усі учасники бердянського квесту – працівники мас-медіа України – були поділені на команди. Умовами квесту було передбачено проходження 7 етапів. Журналісти рятували потопаючого, гасили пожежу за допомогою брандспойту, виносили постраждалого з зони хімічного забруднення, надавали постраждалим першу медичну допомогу, проходили тестування на психологічну стійкість. Арбітрами квесту виступили діти – учасники команди Дружини юних пожежних місцевої школи. 


Важливо! Квест «Створи власну територію безпеки під час відпочинку» - став для журналістів практичним заняттям з безпеки життєдіяльності. Участь у геймізованому заході дозволить представникам мас-медіа кваліфіковано висвітлювати надзвичайні події та захистити власне життя в ситуаціях, куди вони потрапляють зі службової необхідності. 


За сприяння Всеукраїнському Квесту з цивільного захисту для працівників мас-медіа «Створи власну територію безпеки» у межах Всеукраїнського фестивалю журналістів «Азовське літо-2019» Геннадій Виходцев – генеральний директор Групи компаній Фокстрот – отримав Подяку від міського голови Бердянська В. Чепурного. 


Подяка бізнесмену була вручена «за співпрацю та підтримку Всеукраїнського Квесту з цивільного захисту для працівників мас-медіа «Створи власну територію безпеки». Захід відбувся в межах соціального проекту Школа безпеки, який з 2010 року особисто курує Геннадій Виходцев та реалізує ГК Фокстрот.

ГКФрозвиває бренди