13-й кубок ГК Фокстрот по міні-футболу відправився на Захід

у спортивному комплексі «КПІ» відбувся вже 13-ий турнір з міні-футболу на кубок ГК «Фокстрот»,
за який змагалися команди компаній групи та бізнес-партнерів. 


13-й турнір з міні-футболу об’єднав команди з усіх регіонів країни, які змагались за звання кращих серед футбольних команд Групи компаній «Фокстрот». Збірна команда західного регіону «Фокстрот-Захід», одесити «СРП-6 Фокстрот», дніпряни з однойменної команди «Дніпро» та київські команди «УК ГКФ» (Управляюча компанія ГК Фокстрот), «ФТД Київ» та команда бізнес-партнерів компанії – такий склад суперників зібрав цьогорічний кубок. 


Протягом всього дня, матч за матчем команди змагались за право стати володарем переможного кубку чемпіонів ГКФ. У захопливій футбольній боротьбі вболівальники мали змогу побачити як розгромні рахунки 17:0, так і бойові нічийні 4:4. 


Чемпіонами турніру стала команда «Фокстрот-Захід», яка у запеклій боротьбі з футболістами бізнес-партнерів компанії здобула перемогу з рахунком 2:0 та отримала жаданий кубок ГК «Фокстрот». 


Бронзові медалі розіграли кияни «УК ГКФ» та «ФТД Київ», де сильнішими виявилась команда «ФТД Київ», обігравши суперників з рахунком 7:2. Також серед всіх гравців було обрано переможців у таких номінаціях як: «Кращий гравець турніру» – Сіліщев Андрій («Фокстрот-Захід), «Кращий воротар турніру» – Яблонський Ігор, «Кращий бомбардир турніру» – Жеребцов Віталій («УК ГКФ»)


– Турнір з міні-футбол в ГКФ вже став традицією. Завжди підтримуємо, бо дбаємо про здоров'я наших працівників, розуміємо важливість моди на фізичну активність та здоровий спосіб життя, – прокоментував 13-ий турнір з міні-футболу на кубок ГК «Фокстрот» Геннадій Виходцев. – Завжди цікавлюсь результатами матчів та при можливості відвідую турнір особисто. 


Футбол в ГКФ має давню історію. Крім щорічного турніру за кубок ГК Фокстрот дбає про розвиток корпоративної команди з традиційного футболу. Наприклад, команда «Аматорський футбольний клуб «Фокстрот» другий рік поспіль приймає участь у всеукраїнських змаганнях. Раніше в Першій лізі, у 2019 році – вже у Вищій лізі. Основу команди з традиційного футболу як раз і склали переможці корпоративного турніру з міні-футболу. 

Олександр Мельников,
спеціаліст по зв’язках із громадськістю ГК Фокстрот

ГКФрозвиває бренди