Команду Фокстрот очолив Олексій Зозуля

Вячеслав Поврознік переходить до складу наглядової ради мережі 

15 жовтня Олексій Зозуля, 44-річний керівник управління продажів компанії Фокстрот, призначений в.о. виконавчого директора торгової мережі. Вячеслав Поврознік, який очолював команду 7 років, переходить на посаду члена наглядової ради Фокстрот. 

- У наглядовій раді Вячеслав Поврознік буде курирувати подальший розвиток е-комерс і реалізацію стратегії омніканального Фокстрот (синергія офлайн і онлайн продажів), - повідомив голова наглядової ради мережі Фокстрот, співзасновник ГК Фокстрот Валерій Маковецький. - Ми дякуємо Вячеславу за плідну роботу протягом семи років, в тому числі у важкі кризові для всієї країни 2014-2015 роки, коли бренд втратив близько 30% активів мережі на тимчасово окупованих територіях. А також за запуск і розвиток процесів переходу бізнесу на омніканальний формат роботи, реформу логістики та систему комунікації зі споживачем. На новій посаді бажаємо Вячеславу успішної роботи. Впевнені, що його досвід, знання і наполегливість дозволять йому ефективно вирішувати нові складні завдання. 

Головна мета для Олексія Зозулі – зберегти лідерські позиції бренду, забезпечити якісні та кількісні показники зростання бізнесу по обох напрямках (офлайн і онлайн), продовжити розпочаті внутрішні реформи, щоб утримувати головну конкурентну перевагу – довіру і лояльність до Фокстрот його клієнтів. 


З Групою компаній «Фокстрот» Олексія Зозулю пов'язує період з 2005 по 2011 рік. У «Фокстрот. Техніка для дому» (2005-2010 рр.) він побудував кар'єру з посади керівника регіональної служби роздрібних продажів до поста операційного директора. З 2010 по 2011 рік – керував проектом в «Депот Девелопмент Груп», що розвиває ГКФ як напрямок управління нерухомістю. 

Потім був період 2011-2013 рр., коли Олексій Зозуля працював з іншими ритейлерами: очолював компанію «Фармастор» (мережа аптек «Аптека доброго дня», «Сiмейна аптека»), а в 2013-2018 роках був операційним директором в компанії «РУШ» (лінія магазинів EVA). 

У березні 2019 року Олексій Зозуля повернувся в Фокстрот на посаду начальника управління продажів. 

Додамо, Вячеслав Поврознік очолював Фокстрот з вересня 2012 року. За цей період компанія пережила максимальне зростання (в 2012-2013 році кількість магазинів складала 225), стійко витримала кризу 2014-2015 років (пов'язану з окупацією українських територій і втратою третини магазинів), з мультиканальної мережі стала омніканальною, а в 2019 році був запущений процес перезавантаження бізнес-процесів і зміна креативної платформи. 

- Фокстрот – це не тільки компанія з великої літери і невичерпний потенціал, але ще і сильна, віддана своїй справі, дружна команда однодумців. І очолювати її – було для мене честю і відповідальністю як перед співзасновниками, так і перед усіма нашими покупцями, – зазначив Вячеслав Поврознік. – Поставлені завдання виконані, і тепер настав етап оновлення. Упевнений, що передаю компанію в надійні руки справжнього професіонала, мудрого стратега й істинного практика». 

Олексій Зозуля офіційно приступає до посади 1 листопада 2019 року.

Довідка: Група компаній «ФОКСТРОТ» розвиває бренди «Фокстрот. Техніка для дому», «Техношара» (ритейл побутової та електронної техніки), «Секунда» (часовий ритейл), а також« DEPO't Center» і «Fantasy Town» (управління нерухомістю в ГК «ФОКСТРОТ»). Співзасновниками Групи компаній Фокстрот є Валерій Маковецький (глава наглядової ради мережі «Фоктсрот») і Геннадій Виходцев (генеральний директор Групи компаній Фокстрот»).

ГКФрозвиває бренди