Фокстрот приєднався до акселераційного хабу Sector X

Один з найбільших українських ритейлерів стане ментором і експертом в напрямку логістики з правом запуску потенційно успішного проекту. 

Sector X – це акселераційний хаб на базі UNIT.City, де стартапи проходять навчання в рамках індустріальних треків, тобто бізнес напрямків. У січні 2020 року стартує 3 індустріальних треки, а саме з логістики, медицини і б’юті.

Торгова мережа Фокстрот стане ментором і експертом команд в оцінюванні напрямку логістики. З командами працюватимуть топ-менеджери управлінь ланцюга поставок та інновацій компанії.

«У пошуку інновацій ми задали певні вектори, які нам цікаві в оптимізації логістичних процесів і в усьому, з чим пов’язані такі показники, як швидкість і зручність доставки, клієнтський досвід і швидкість покупки, трекінг замовлень, логістика всередині торгових точок, проекти, пов’язані з управлінням складом та інше. Разом з цим, в ідеях для реалізації немає ніяких обмежень і регламентів, – зазначив начальник управління ланцюга поставок Фокстрот Вадим Осинський.

Для досвідчених компаній, таких, як торговельна мережа Фокстрот, це нові можливості для зростання і подальшого розвитку бізнесу. У стартапів буде можливість отримувати експертизу, а також зворотний зв’язок про продукт від ключових гравців галузі і потенційних клієнтів.

Кожні 2 тижні протягом 10 місяців команда Фокстрот буде знайомитися і оцінювати проекти учасників, щоб визначити кращих. У разі успішної акселерації, команда стартаперів та корпорація-партнер запустять пілот на базі компанії.


«Успіх залежить від зрілості стартап-продукту або послуги. По суті, ми надаємо хлопцям компанію Фокстрот, як полігон для випробування своїх рішень. Якщо пілотний проект «вистрілює» у нас в мережі, приносить прибуток, скорочує витрати і підвищує ефективність, ми маємо право колаборації зі стартапом, а розробникам запропонувати різні варіанти співпраці: від покупки продукту до пропозицій стати частиною команди Фокстрот», – додав Вадим Осинський.

Відзначимо, в 2018 році Фокстрот провів реформу логістичної системи компанії, що дозволило гарантовано доставляти товар із сервісом 24/48/72 години по всій території країни. А оновлений «пікап за 3 хвилини і 5 кліків» в кілька разів прискорив послугу самовивозу замовленого в інтернет-магазині товару.

«Партнерство з акселератором Sector X є нашою інвестицією в ті процеси, які ми прагнемо вдосконалити. Впевнені, завдяки такій колаборації ми знайдемо сміливі ідеї і нові рішення», – упевнений виконавчий директор Фокстрот Олексій Зозуля.

ГКФрозвиває бренди