Фокстрот допоміг кременчуцькому шпиталю ветеранів війни

На початку вересня співробітники торгівельної мережі Фокстрот передали 10 телевізорів та кондиціонер до Кременчуцького обласного клінічного шпиталю для ветеранів війни. Госпіталь є закладом, де проходять реабілітацію та відновлюють здоров’я пацієнти, серед яких учасники ІІ Світової війни, бойових дій на території інших держав та АТО. Станом на сьогодні у Кременчуцькому обласному клінічному шпиталі перебуває 98 пацієнтів, з них – 37 учасників АТО. Загальна кількість ліжок закладу 110. 

«Ми звернулися за допомогою в торговельну мережу «Фокстрот» і приємно, що нас почули. Телевізори встановимо в палатах, а кондиціонер у палаті реабілітації, яка зараз проходить капітальний ремонт», – зазначив Микола Литвиненко, керівник госпіталю. 


– Реабілітація ветеранів, як фізична так і психологічна, – це важливий і часто тривалий процес. Ми сподіваємось, що наші спільні зусилля зроблять вагомий внесок у покращення умов у даному госпіталі, – зазначив Олексій Зозуля, директор торгівельної мережі Фокстрот.


Історія підтримки профільних медичних установ брендом Фокстрот тісно пов’язана із корпоративним волонтерським рухом «Хочу допомогти», який об’єднав співробітників у 2014 році. За час існування активісти провели більше 70 акцій на підтримку поранених захисників України, допомагали корпоративним призовникам до ЗСУ та не раз відгукувалися на запити про сприяння іншим волонтерським громадським організаціям. Усі ініціативи співробітників корпоративного руху «Хочу допомогти» підтримує Геннадій Виходцев – співзасновник ГК Фокстрот, генеральний директор Групи компаній «Фокстрот».


– Допомога Кременчуцькому шпиталю дуже важлива, адже зусилля співробітників допомагати тим, хто боронить незалежність України, посилюються можливостями компанії, в якій вони працюють, – сказав Геннадій Виходцев, співзасновник ГК Фокстрот. – Така синергія на користь усім – людям, бренду, Україні.

Нагадаємо, нещодавно Фокстрот допоміг ще одному подібному шпиталю – передав 9 пральних машин ВЕКО Львівському обласному госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи. Тут надається медична допомога хворим на COVID-19, а медичні працівники працюють тут вахтовим методом, щоб не наражати на небезпеку своїх близьких. 


Крім того, мережа Фокстрот вже шостий рік є партнером одного з проектів організації «Українці-Разом!» – програми «Соціальна карта учасника АТО». Проект орієнтований на підтримку учасників бойових дій та членів сімей загиблих героїв України. З 2014 року, більше 230 тисяч учасників бойових дій та більше 1500 членів сімей загиблих героїв АТО/ООС отримали соціальні картки «Українці – Разом!». Мережа Фокстрот щомісяця обслуговує більше 1000 покупців-власників соціальної картки учасника АТО, які купують техніку із суттєвими знижками.

ГКФрозвиває бренди