Понад 6 млн гривень допомоги отримали захисники України від Фокстрот та ВГО «Українці Разом!»

За роки співпраці ритейлера та активістів кількість активних користувачів «Соціальної картки учасників АТО» у мережі Фокстрот зросла до 40 тис 

Бренд Фокстрот надає допомогу українцям, які повертаються з території проведення операції об’єднаних сил та тимчасового окупованих територій, та допомагає призвичаїтися до мирного життя.

Про це йшлося 10 грудня під час прес-конференції Всеукраїнського об'єднання учасників АТО "Українці – разом", партнером якого є бренд Фокстрот. У квітні 2016 р. Фокстрот підписав Меморандум «Про взаєморозуміння та співпрацю з ВГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО «Українці Разом!» та долучився до всеукраїнської програми соціально-правового захисту «Соціальна картка учасників АТО».

– Фокстрот залишається серед постійних партнерів цієї недержавної програми, надаючи власникам «Соціальної картки учасників АТО» можливість отримати до 10% знижки на покупку товарів у магазинах Фокстрот та інтернет-магазині FOXTROT.UA. Останнє є суттєвою перевагою та зручним способом покупки в нинішніх умовах пандемії. За роки співпраці захисники України та члени сімей загиблих отримали адресної допомоги у вигляді знижок на понад 6 млн грн», – розповів Євген Кречетович, начальник служби CRM мережі Фокстрот.


За даними компанії, з року в рік кількість учасників програми, активних користувачів картки «Українці Разом!» у Фокстрот, стабільно зростає і наразі складає до 40 тис. осіб. Щомісяця мережа обслуговує понад 1000 покупців-власників соціальної картки, які належно оцінюють переваги користування програмою, купуючи техніку зі значною економією.

Всеукраїнська програма допомоги захисникам України – «Соціальна картка учасника АТО «Українці Разом!» є не державною програмою, а волонтерським вже реалізованим проектом, унікальною платформою взаємодії і взаємодопомоги сотням тисяч захисників та членів їх сімей, які отримують адресну допомогу від соціально-відповідального бізнесу України.


По словам Руслана Руденко, голови правління Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці-Разом!», за шість років роботи програми «Соціальна картка учасника АТО «Українці-Разом!» більше 254 тис. захисників, які отримали свої картки, змогли отримати адресну допомогу більше ніж на 918 млн гривень у вигляді знижок на товари і послуги. А кількість у партнерів програми на сьогодні вже перебільшує 2,5 тисячі по всій Україні.

Співпраця Фокстрот зі всеукраїнським об’єднанням «Українці Разом!» є одним із пріоритетних напрямків комплексної роботи із надання допомоги українським військовим. Також компанія та організований волонтерський рух співробітників «Хочу допомогти»» регулярно підтримують захисників України, які несуть службу на території проведення операції об’єднаних сил на сході країни, забезпечуючи їх побутовою технікою, канцтоварами, необхідним приладдям.


А пандемія Covid-19 ще більш зміцнила та розширила багаторічну систему благодійних ініціатив для захисників України. Так, у травні 2020 р. Фокстрот надав допомогу Львівському обласному госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи, забезпечивши заклад 9 пральними машинами-автомат ВЕКО. 10 телевізорів та кондиціонер були передані представниками національної мережі Фокстрот для покращення комфорту українських захисників – пацієнтів Кременчуцького обласного клінічного госпіталю ветеранів війни.


Додаткова інформація про «Соціальна картка учасників АТО «Українці-Разом!» на сайті www.ukrazom.org.

Довідка: Фокстрот – одна з найбільших торговельних мереж за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки в Україні. Бренд Фокстрот є омніканальним (офлайн і онлайн торгівля): станом на 2020 рік налічує 162 магазини загальною торговою площею 153 тис. кв. м в 90 обласних і районних центрах України та інтернет-магазин FOXTROT.UA, трафік відвідування якого сягає 9 млн користувачів в місяць.

Бренд Фокстрот розвиває Група компаній «ФОКСТРОТ», співзасновники – Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев.

ГКФрозвиває бренди