Режим роботи магазинів Фокстрот під час січневого карантину-2021

У січні магазини мережі Фокстрот, інтернет-магазин та служба доставки працюватимуть в умовах посиленого карантину з урахуванням вимог чинного законодавства України

“Карантин – важливий комплекс заходів, який скорочує канали розповсюдження коронавірусу. Тому компанія з розумінням та відповідальністю підготувалася до нових умов карантину. Згідно з Постановою №1236 в період з 8 по 24 січня 2021 року включно магазини мережі продаватимуть асортимент товарів з категорії засобів зв’язку та медичного призначення (санітайзери, маски тощо). Решту техніки можна придбати онлайн на foxtrot.ua зі швидким адресним доставленням», – повідомляє ритейлер.


Компанія звертається до відвідувачів з проханням користуватися засобами індивідуального захисту та з розуміннями ставитися до додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів у магазинах мережі та під час доставлення товарів.

У роздрібних магазинах мережі буде вжито низку заходів, які вписуються у концепцію обмежувальних протиепідемічних дій:
  • Для дотримання відстані між покупцями на підлогу нанесено маркування. Відстань в 1,5 метра сприятиме безпеці кожного відвідувача.
  • У торговій залі облаштовані додаткові місця для продавців-консультантів.
  • Усі працівники проінструктовані та забезпечені засобами індивідуального захисту.
“Важливо! Інтернет-магазин FOXTROT.UA працює цілодобово. Замовлення онлайн можна отримати адресною доставкою. Завдяки власній службі та широкій мережі логістичних операторів (Нова Пошта, Укрпошта, Justin, Ipost) товари та послуги доступні в межах України. Бо купувати у Фокстроті – це зручно та безпечно”, доповнила повідомлення прес-служба ритейлера.

Нагадаємо, що в період першого весняного локдауну онлайн-продажі склали 60-70% у структурі продаж компанії. У період з березня по травень 2020 року частка продажів онлайн зросла вдвічі, а компанія зберегла свої провідні позиції у ритейлі.

ГКФрозвиває бренди