Фокстрот анонсує відкриття нових об’єктів у дев’яти ТРЦ країни у 2021 році

Бренд Фокстрот анонсував відкриття магазинів у київських ТРЦ Blockbuster Mall і РайON, одеському Fontan Sky center, харківському ТРЦ «Караван» тощо

Наприкінці березня мережа Фокстрот та компанія DCH Infrastructure & Real Estate – девелопер торгівельно-розважального центру Karavan Mall (ТРЦ «Караван») у Харкові – підписали договір оренди. Відкриття нового магазину електроніки у відповідності з новим форматом заплановане на літо 2021 року. Загальна площа майбутнього 7 магазину у Харкові – 1411 кв.м.


– Минулий рік здивував весь світ своєю непередбачуваністю та обмеженнями. Було складно, але ми знайшли рішення, які дозволили нам працювати та жити в актуальній реальності, – говорить Олексій Зозуля, CEO мережі Фокстрот. – Наразі ситуація показала, що виграє той бізнес, який однаково потужно представлений і в офлайні, і в онлайні. Тому ми зміцнюємо діджитал, а паралельно розвиваємо роздрібну мережу. Цього року у нас в планах презентація 9 нових магазинів у відомих ТРЦ України.


У найближчих планах – презентація офлайн представництва бренду електроніки та побутової техніки Фокстрот у ТРЦ Blockbuster Mall у Києві. Загальна площа комерційного простору 960 кв.м, безпосередньо торгова – 777 кв.м. Магазин розміщено на другому поверсі, поруч з магазином IKEA. Торговельний простір збагачено розширеною вхідною зоною та фірмовим сервісним хабом.


У квітні відбудеться ще одне відкриття Фокстроту у Києві. Двадцять третій магазин з'явиться у столиці у ТРЦ «РайON». Загальна площа – 905 кв.м, торгова – 747 кв.м.

Одночасно з цим готується до відкриття магазин в Одесі, у ТРЦ Fontan Sky center. Новий магазин матиме 784 кв.м загальної та 599 кв.м торгової площі.

Таким чином торгівельна мережа Фокстрот продовжує процес модернізації, розпочатий ще у 2019 році. У 2021 фінансовому році заплановано оновити 20 магазинів та відкрити декілька нових.

ГКФрозвиває бренди