У ГК «ФОКСТРОТ» нагородили учасників ІІ етапу еко-рейтингу «Тут працюють далЕКОглядні»

20 травня 2021 року у головному офісі ГК «ФОКСТРОТ» відбулась урочиста онлайн-церемонія нагородження учасників ІІ етапу корпоративного еко-рейтину «Тут працюють далЕКОглядні»

ІІ етап стартував 20 лютого 2020 року і зібрав 350 учасників, серед яких були співробітники компаній ГК «ФОКСТРОТ» та партнерських компаній.

Карантинні обмеження пов’язані з пандемією Covid-19 вплинули на всі без виключення сфери діяльності, але незважаючи на пандемічне спустошення офісів, учасники залишилися вірними еко-принципам й жили по еко-правилам, задекларованим всесвітньою програмою Зелений офіс – Сортуй, мінімізуй, переробляй.

Активісти взяли участь у 7 еко-акціях, зібравши та здавши на переробку більше 2 000 кг макулатури, 110 кг пластикових кришечок та заснували збір медичних масок у головному офісі.


А організатори, в свою чергу, змінили звичний формат проекту, вдосконаливши його, максимально перенесли комунікацію в онлайн (створено групу рейтинга у соцмережі, електронними стали дерева-рейтинги, бали-листочки та яблука для обліку результатів учасників рейтинга, нове дихання отримала корпоративна розсилка «Дайджест далЕКОглядних» з акутальними новинами рейтинга).

Хвиля переформатування не оминула церемонію нагородження – вона вперше відбулась у новому онлайн-форматі. Розпочав урочисту церемонію співзасновник ГК «ФОКСТРОТ», Геннадій Виходцев привітавши та подякувавши всім учасникам проєкту: «Я вдячний кожному учаснику нашого еко-рейтингу і бажаю не зупинятись на досягнутому, адже як показує статистика, щороку проєкт цікавий співробітникам й розвивається, незважаючи ні на що. “Зелений офіс” – це корпоративна культура в ГКФ, а ще приклад відповідальної поведінки, щоб наші діти у майбутньому мали кращий стан навколишнього середовища і продовжили піклуватися про нього».

Всі команди та індивідуальні учасники рейтингу мали змогу долучитись до онлайн-церемонії нагородження. А ті активісти, які на момент проведення нагородження знаходились на своїх робочих місцях, стали учасниками стрімінгової трансляції та були нагородженні відзнаками та подарунками особисто організаторами рейтингу.

ДалЕКОглядні активісти за результатами рейтингу 2020 отримали особисті подяки, до слова надруковані на переробленому папері. А хендмейд мотанки «Оберіг ДалЕКОглядного» створили спеціально для учасників школярі та вчителі 3-4 класів Запорізького навчально-виховного комплексу військово-спортивного профілю «Запорізька Січ», які є давніми партнерами ГКФ та учасниками іншого соціального проєкту Фокстроту – «Школа безпеки». А також не обійшлось без традиційних солодких подарунків.


Організатори відзначили лідерів – команду “Департамент персоналу УК” командного заліку та Вікторію Шевчук, компанія “Фокстрот” індивідуального заліку, що зібрали найбільшу кількість он-лайн балів протягом проведення рейтингу. Активісти отримали сертифікати на еко-враження, а саме «Прогулянку на яхті» та «Еко-екскурсію на вибір».

Довідка: У липні 2009 року Геннадій Виходцев підписав корпоративні правила "Зеленого офісу", які спрямовані на раціональне використання та обґрунтовану економію природних ресурсів співробітниками Центрального офісу. Свою діяльність Зелений офіс здійснює за допомогою ядра корпоративних волонтерів. Нагадаємо, що «Зелений офіс», як волонтерський рух всередині ГКФ, був заснований 5 активістами та підтриманий керівником – бізнесменом Геннадієм Виходцевим – одним з перших корпоративних волонтерів. Окремим інструментом реалізації проекту в ГКФ став рейтинг «Тут Працюють ДалЕКОглядні», реалізований до 10-річчя Зеленого офісу у 2019 році. За 12 років існування проекту кількість активістів зросла з 5 до 350 співробітників. Загальна кількість людей, залучених до еко-активностей, досягло 700 чоловік.

ГКФрозвиває бренди