15-й кубок ГК Фокстрот по міні-футболу святкуватиме ювілей на Заході

У травні у столичному спортивному комплексі «ЦСКА» відбувся ювілейний 15-ий Всеукраїнський турнір з міні-футболу на кубок ГК «Фокстрот», за який змагалися 8 команд брендів Групи з усієї України

15-й турнір з міні-футболу об’єднав команди з усіх регіонів країни, які змагались за звання кращих серед футбольних команд Групи компаній «Фокстрот». Збірна команда західного регіону «ФТД-Захід» та «ФТД-Захід 2», «східняки» – команда «ФТД-Схід», збірні «ФТД-Центр» та «ФТД-Південь» та київські команди «УК ГКФ», «ФТД Київ» та команда «Юг-Контракт» – такий склад суперників зібрав цьогорічний кубок.

Турнір проходив у два етапи 15 та 16 травня, протягом яких команди змагались за право стати володарем ювілейного кубку чемпіонів ГКФ. За підсумком матчів у відбіркових групах, учасники розділилися на 2 гілки. Команди, що здобули 1-е та 2-е місця в групі, розігрували Gold Cup, а команди, які посіли 3-є і 4-е місця, грали в Silver Cup. Футбольний вікенд порадував вболівальників видовищними матчами.


Чемпіонами турніру стала команда «Фокстрот-Захід», яка у запеклій боротьбі здобула перемогу з рахунком 1:0, отримала жаданий 15-й кубок ГК «Фокстрот» і стала володарем цього трофея вже вчетверте. У матчі за 3-є місце ФТД-Захід-2 виявилися сильнішими за ФТД-Центр – 2:1.


Володарями кубку Silver Cup стали кияни «ФТД Київ», які обіграли команду «ФТД-Схід» із рахунком 7:2, а в матчі за 3-є місце УК ГКФ переміг «ФТД-Південь» – 6:2

Також серед всіх гравців було обрано переможців у таких номінаціях:

«Кращий бомбардир турніру» – Андрій Ярмаш (ФТД-Київ), який забив 11 м'ячів у 5-ти іграх.

«Кращий воротар турніру» – Ігор Стефанишин (ФТД-Захід)

«Кращий гравець турніру» – Андрій Сіліщев (ФТД-Захід)


– Ювілейний 15-ий турнір з міні-футболу на кубок ГКФ є доказом того, що спорт та підтримка здоров’я наших працівників є невід’ємною складовою корпоративної культури компанії. Ці змагання стали вже традиційними і це показово, – прокоментував 15-ий турнір Геннадій Виходцев, генеральний директор ГКФ Геннадій Виходцев. – Щороку рівень команд помітно підвищується, доказом чого є участь наших корпоративних команд не тільки на внутрішніх змаганнях, а й на всеукраїнських та навіть міжнародних.

Довідка: Історія турнірів з футзалу ГК «Фокстрот» сягає 2006 року. Саме тоді у вересні відбувся перший турнір у київському спорткомплексі педагогічного університету імені Драгоманова. В ньому взяли участь 10 київських команд з представництв і департаментів ГК «Фокстрот». Станом на 2021 рік в ГКФ було проведено вже 15-ть турнірів, кількість команд-учасників сягала від 4-х до 16-ти, турніри проводились в різні часи року, в залах і на штучних покриттях, на різноманітних локаціях.

ГКФрозвиває бренди