Тетяна Цой: Перша публічна презентація 2 частини мого роману в офісі ГКФ – подяка колегам за підтримку

16 червня українська письменниця Тетяна Цой, корпоративний секретар ГК «ФОКСТРОТ» вперше публічно презентувала продовження соціально-психологічного роману “Мені байдуже, що люди скажуть. Сестри” у колі своїх колег в центральному офісі ГКФ у Києві

У обідню перерву Тетяна Цой запросила колег, аби вперше поділитися спойлерами щодо продовження роману та відкрити плани на майбутнє. Презентація відбувалася не лише в конференц-залі офісу на Дорогожицькій, 1, а й на фейсбук сторінці ГКФ у он-лайн форматі.


– За півтора року, що відділяють нас від дати знайомства із першою частиною книги у січні 2020 року, відбулося багато чого: Ковід-19, світова економічна криза, дистанційна робота, жорсткий локдаун, масковий режим, – сказала, відкриваючи презентацію прес-секретар ГК «ФОКСТРОТ» Алевтина Белецька. – Але незмінним лишилася наша любов до творчості та підтримка колег, які цією творчістю успішно займаються. Це свято – наша корпоративна підтримка Тетяни та її творчості.

-–Я приємно вражена тим, як «Фокстрот» підтримує своїх, й ваші побажання успіху авторці були немарними, – сказала під час презентації Ірина Білоцерковська, директорка видавництва «Білка», що видає книги Тетяни Цой. – Можливо, це і є причина того, що перша книга Тетяни мала успіх та перевидавалася декілька разів , і це досить успішно, як для початківця. Завдяки підтримці колег та читачів, які запитували нас «Так а чим все закінчилося?» ми зрозуміли, що книжка має бути продовжена й плануємо, що наприкінці з’явиться красива картина у вигляді трилогії від Тетяни Цой.


Протягом презентації учасники за допомогою відеосюжетів побачили першу зустріч Тетяни із надрукованим продовженням роману, перенеслися на Хмельниччину, у село Клепачі, де виросла Тетяна Цой, побачили її хату. млин, городи, які вона полола, почули відгуки односельців про книгу, в якій було описане село. А відеоролик від колег на пісню групи «Калуш» «Мій дім» до сліз розчулив як глядачів, так і саму авторку.

– Дорогі мої колеги, читачі, пишу для вас та про вас. Чекайте третю частину трилогії, я вже стала до роботи, – пообіцяла Тетяна Цой колегам. – Цим романом я виконую свою місію – аби української мови в Україні було більше. Коли мій тато був живий, він приїжджав до мене в Київ, радів столиці, але обурювався «Що ж тут так по-рускі всі цвенькають, це ж столиця України!». На що я відповідала: «Все буде колись». То своєю творчістю я ще й виконую батьків заповіт.


Підтверджуючи це, ведуча презентації нагадала. що Тетяна Цой дуже послідовна у реалізації своєї місії: ще у 2017 році вона першою (як корпоративний секретар) розіслала по ГКФ розпорядження генерального директора Геннадія Виходцева про мову ділового спілкування в ГКФ – українську. А потім за підтримки Тетяни Цой в ГКФ започаткували Уроки української мови та рубрику «Говорімо українською правильно» у стрічці новин. А в 2021 році уроки від Тетяни Цой стали виходити у відеоформаті на ютуб-каналі ГКФ, уроків на сьогодні вже 14.

Наприкінці презентації Тетяна Цой провела автограф-сесію для своїх колег та запросила усіх, хто не зміг дістатися центрального офісу ГКФ на її автограф-сесію у Мистецький Арсенал 25 червня.


Довідка: Тетяна Цой – українська письменниця, авторка соціально-психологічного роману «Мені байдуже, що люди скажуть», що вийшов у 2019 році за підтримки генерального директора ГК Фокстрот Геннадія Виходцева (Видавництво «Білка»). У 2020 році роман Тетяни Цой став лауреатом конкурсу у рамках Літературно-мистецького фестивалю «Толока 2020» у номінації «Українська художня література. Проза. У 2020 році перша частина роману Тетяни Цой увійшла до рекомендованого до прочитання списку в номінації "Проза" відзнаки «ЛітАкцент року – 2020»

ГКФрозвиває бренди