Команда Фокстрот – одна з 13 на турнірі Даймонд Ліга "Одеса-2021"

13-15 серпня 2021 року команда Фокстрот візьме участь у VII Всеукраїнському кубку з футзалу Даймонд Ліга "Одеса 2021"

Змагання відбудеться на Одещині в смт. Крижанівка (спортивний комплекс розташований у 20 хвилинах їзди від центру Одеси). Матчі обслуговуватимуть арбітри категорії ФІФА з футзалу. Кількість команд обмежена – гратиме максимум 16 команд.

– Рішення про поїздку командою на турнір було прийнято одностайно, одномоментно, адже турнір "ДАЙМОНД ЛІГА ОДЕСА 2021" має надзвичайно високий статус, - розповів Павло Виходцев, капітан команди Фокстрот. - Заявка на турнір активізувала наших граців. Ми готуємося змагатися за кубок переможця – підтримуємо ігровий тонус, напрацьовуємо м'язову пам'ять, розбираємо тактичні завдання.


– Минулого року на турнірі були сильні команди. Грати з такими цікаво та корисно. За переліком учасників цього року ми бачимо, що рівень команд став ще вищим, тому нас очікує справжнє свято футболу, – продовжує Олександр Банніков, менеджер з комунікації команди Фокстрот. – З нами на турнір також їдуть члени сімей гравців у якості групи підтримки (наразі делегація налічує 36 людей). Дякуємо нашій компанії, під чиїм брендом ми виступаємо: за рахунок Фокстрот організовано трансфер з проживанням, амуніція. Всі рахують дні до виїзду.

– Турнір пройшов на високому рівні. Команди набагато сильніше ніж в минулому році! Актуальна підтримка команди Фокстрот була найчисельніша і це допомогло команді показати відмінний результат, обігравши іменитих суперників! Бренд «Фокстрот» представили дві команди – «Фокстрот» і «F.O.X.» Обидві команди виграли свої ліги. «Фокстрот» – переможець Silver CUP, а «F.O.X.» – переможець Prestige CUP., – поділився своїми враженнями вже після турніру Володимир Холодовський, тренер, що грає.

Довідка: футбол у Фокстроті починався з великого футболу. Потім команда брала участь в інших комерційних турнірах – у тому числі і в міні-футбольних турнірах різних форматів. На сьогоднішній день у команди акцентована ставка на великий футбол, але у перервах між сезонами корпоративні футболісти беруть участь у турнірах на кшталт Всеукраїнського кубку з футзалу Даймонд Ліга "Одесса 2021".

DIAMOND FOOTBALL LEAGUE об'єднує 16 турнірів, у тому числі і всеукраїнський турнір з міні-футболу на кубок ГК Фокстрот. Власне команда Фокстрот грає в лізі з 2014 року.

ГКФрозвиває бренди