Мережа Фокстрот спільно з Binance підключає новий спосіб розрахунку

Binance та Фокстрот анонсували можливість розрахунку за електроніку, побутову техніку та будь-які інші товари в мережі магазинів всеукраїнського ритейлера із використанням технології Binance Pay 

Фокстрот став першим й ексклюзивним партнером серед ритейлерів побутової та електронної техніки в Україні, що інтегрувався зі світовим лідером Binance у цьому напрямку. Для мережі як омніканального продавця – це, передусім, новий досвід партнерства, а також можливість розширення аудиторії бренду. Оплата за допомогою Binance Pay доступна на сайті foxtrot.ua та у роздрібних магазинах мережі.

– Компанія Фокстрот всіляко підтримує курс на цифровізацію продажів. За останній рік ми підключили низку безконтактних видів оплати на сайті, в чат-боті, з використанням кьюар-коду тощо. Наступний крок – підключення опції з розрахунку Binance Pay. Навіть в таких складних умовах, як війна, нам вдалося реалізувати цю ініціативу, розпочату нашими командами наприкінці 2020 року, – прокоментував запуск нової опції Олексій Зозуля, СЕО Фокстрот. – Ми сподіваємося, що докладені зусилля допоможуть нашим покупцям оплачувати покупки у найбільш зручний спосіб.


Binance – це провідна світова блокчейн-екосистема та постачальник криптовалютної інфраструктури з комплексом фінансових продуктів, що включає найбільшу за обсягом біржу торгівлі цифровими активами. Платформа Binance, якій довіряють мільйони людей у світі, має на меті надати свободу грошей для користувачів. Вона пропонує унікальний портфель криптовалютних продуктів та можливостей, таких як: торгівля та фінанси, освіта, дослідження, благодійність, інвестиції та інкубація, децентралізація та інфраструктурні рішення, та багато іншого.

– Ми почали працювати над цим масштабним проектом із компанією Фокстрот ще до війни, але зараз вирішили завершити інтеграцію та запустити його для якнайшвидшого відновлення економіки. Український бізнес завжди був дуже прогресивним у впровадженні зручних платіжних рішень, – сказав генеральний менеджер Binance в Україні Кирило Хом'яков. – Binance завжди пропонує своїм користувачам найновіші, інноваційні та передові продукти. Об’єднавши зусилля з компанією Фокстрот, ми надаємо нашим клієнтам унікальну можливість оплати товарів за допомогою Binance Pay. Для нас це перша інтеграція Binance Pay з e-commerce партнером в Україні, і ми сподіваємось продовжити розвиток у цьому напрямі.

Зазначимо, протягом останніх двох років Фокстрот сприяє розвитку безконтактних видів розрахунку:
  • на сайті foxtrot.ua можна оплатити товар платіжною карткою через LiqPAY.
  • першими в Україні серед продавців побутової техніки підключили новий спосіб оплати через чат-бота FOXTROT у вайбері та телеграмі;
  • підключили платіжний сервіс mVisa QR, завдяки якому покупець може оплатити товар, відскануваши кьюар-код, навіть не підходячи до каси.
  • перейшли на видачу електронних фіскальних чеків. За 2021 рік разом з покупцями Фокстрот заощаджено 185 км паперу в аркушах формату А4, зберігши від вирубки 3,5 тонни дерев на виготовлення цього паперу.
А відтепер для оплати за допомогою Binance Pay клієнтам необхідно лише:
  • перейти на сайт Фокстрот.
  • обрати бажані товари з асортименту магазину, заповнити всі необхідні дані та перейти до поля оплати.
  • серед запропонованих способів оплати обрати Binance Pay та підтвердити оплату у мобільному додатку Binance.
  • для розрахунку у роздрібному магазині – звернутися до продавця-консультанта, який сформує QR-код для оплати.
З нагоди запуску цієї колаборації для покупців Фокстрот оголошено розіграш заохочень від Binance, що триватиме з 27 травня до 27 червня 2022 р. Переможці будуть обрані випадковим чином і отримають подарункові карти Binance , а також лімітовані пам’ятні NFT. Детальніше про кампанію читайте тут.

Купуйте будь-який товар в онлайн-магазині Фокстрот чи офлайн-магазині за допомогою Binance Pay та обирайте у списку спосіб платежу – Binance Pay. Майбутнє стає реальністю вже сьогодні!

ГКФрозвиває бренди