Фокстрот і рятувальники провели свято для дітей-переселенців

«Рятувальники за безпечне дитинство» – під таким гаслом З0 травня напередодні Міжнародного дня захисту дітей фахівці Головного управління ДСНС у Запорізькі області інтерактивний захід для дітей-переселенців

Співробітники ДСНС підготували для малечі безліч сюрпризів – вікторини, ігри, професійну фотосесію і пам’ятні подарунки. На майданчиках дітей чекали майстер-класи з надання домедичної допомоги, рухливі ігри. Жвавими були тематичні інтерактиви про безпеку життєдіяльності за мотивами мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу», створеного в рамках проєкту «Школа безпеки» від ГК Фокстрот для наймолодших.


Усі охочі мали змогу написати про свої мрії та побажання, поклавши нотатки у спеціально створену інсталяцію «Ні війні!», яку виготовили рятувальники з безпечних залишків ракетного снаряду. Зараз Запорізька область «засіяна» тисячами таких вибухонебезпечних предметів – безжальна згадка про «русскій мір», який нахабно та жорстоко вдерся на нашу Батьківщину.


«Ми прагнули створити для дітей атмосферу свята напередодні Міжнародного дня захисту дітей, аби відволікти від переживань та турбот, які випали на їхню долю з приходом війни. Дякуємо соціально відповідальному бізнесу, який не залишається осторонь і продовжує допомагати, популяризуючи безпеку життєдіяльності.» – зазначили у прес-центрі ГУ ДСНС у Запорізькій області. Найактивніші учасники свята отримали подарунки від ГК «Фокстрот».


– Війна, що прийшла в Україну в 2022 році тільки підсилила актуальність нашого партнерства, що триває вже другий десяток років, – прокоментував просвітницькі ініціативи рятувальників під час війни співзасновник ГК Фокстрот Геннадій Виходцев. Нагадаємо, з 2008 року ГКФ допомагає рятувальникам навчати дітей правилам безпеки через соціальний проєкт "Школа безпеки" під гаслом "Комфортно там, де безпечно"

ГКФрозвиває бренди