Геннадій Виходцев: «Техніка від Фокстрот стала частиною системи ППО України»

У квітні зенітна ракетна бригада Повітряних сил України отримала черговий транш техніки та електроніки для підсилення захисту неба над Києвом

Організатори 33-ого фестивалю з бально-спортивних танців “Парад надій” у співпраці з фондом БОН та мережею електроніки та побутової техніки Фокстрот передали бійцям телевізори, карти пам’яті, Wi-fi-роутери, джерела безперебійного живлення.

«Дорогі воїни зенітної ракетної бригади! Війна забрала у нас мир та спокій, але саме Ваша щоденна робота дає нам можливість жити далі, працювати, тренуватися, готуватись до змагань і перемагати в них! Нехай ця техніка хоч трішки полегшить Вашу тяжку ратну працю і пришвидшить перемогу над ворогом. Слава Україні!», – звернулася до захисників неба Валентина Федорчук, незмінна організаторка фестивалю «Парад надій», заслужена тренерка України зі спортивного танцю.


Ще під час фестивалю, який відбувся у Києві 25 березня, Валентина Федорчук, відкриваючи вечірнє відділення «Параду», передала в фонд БОН гроші на потреби захисників неба над Києвом. А «Фокстрот» у той вечір вручив заступнику командира зенітної ракетної бригади ноутбук для передового дивізіону та пообіцяв підсилити транш від «Параду надій», подвоївши передану організаторами турніра суму.

– Все озвучене в березні на паркеті «Параду надій» стало дійсністю вже за декілька тижнів: ми об’єдналися ресурсами і вкотре підсилили бригаду, яка є частиною ППО і збиває до 100% ворожих ракет та дронів над Києвом, – говорить Олексій Зозуля, виконавчий директор «Фокстрот». – Для нас така ініціатива логічна, адже в рамках роботи корпоративного штаба «Допомога нашим» ми шефствуємо над 14 військовими частинами ППО Повітряних сил України. Бійці цього повітряного фронту тяжкою працею, пильно вдивляючись в монітори, ламають катастрофічні плани агресора проти мирних українців. Дякуємо, що місію підтримки захисників неба з нами розділили наші давні соціальні партнери з «Параду надій».


Згідно офіційних даних, ще у жовтні 2022 року ефективність сил протиповітряної оборони України складала від 64% (за даними Генштаба України), а вже у грудні минулого року цифра сягнула 85-90% (за оцінкою Центра військово-правових досліджень). За час від початку війни збільшилася кількість систем ППО, передані Україні світовими партнерами для захисту незалежності України. А значить збільшилася необхідність в гаджетах для управління новою протипоповітряною зброєю.

«Наші ноутбуки, смарт-телевізори, телефонія стали частиною системи ППО України, і ми віримо, що допомога технікою від «Фокстрот» важлива для ефективності Повітряних сил України та споріднених військ, які захищають небо України», – говорить голова Ради засновників Групи компаній ФОКСТРОТ Геннадій Виходцев.


Нагадаємо, що за час повномасштабного вторгнення росії в Україну, ритейлер Фокстрот передав Силам оборони України та волонтерам техніки на більше 15 млн грн, з них 1,5 млн грн – силам протиповітряної оборони України. У лютому 2023 року – голова наглядової ради мережі «Фокстрот» Валерій Маковецький був нагороджений пам’ятним нагрудним знаком «За сприяння Повітряним Силам Збройних Сил України» від імені командувача повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Миколи Олещука.

Довідка: діяльність фонда БОН (Благодійне Об’єднання Нації) спрямована на сприяння цілісності та суверенності України й забезпечення прав та свобод українців. Фонд БОН активно працює з 2014 року та формує той самий міцний тил як для військових, так і цивільних.

ГК «ФОКСТРОТ» вже 20 років виступає партнером Міжнародного турніру зі спортивних танців «Парад надій». 33 роки турнір організовує школа спортивного танцю «Спорт-Данс» (Школа танців Федорчук)

ГКФрозвиває бренди