Фокстрот привітав БО «СОС Дитячі Містечка» з 20-річчям в Україні

У Києві відбувся урочистий захід з відзначення 20-річного ювілею одного з головних партнерів Фокстрот у напрямку корпоративно-соціальної відповідальності – благодійної організації «СОС Дитячі Містечка» в Україні

Це єдина організація, що комплексно підходить до проблеми сирітства, працюючи не лише з наслідками, а й над профілактикою – шляхом підтримки вразливих родин та дитячих будинків сімейного типу.

До святкування долучилися представники компанії Фокстрот – зі словами привітання і, звісно, з подарунком – сертифікатом на купівлю побутової техніки.

«Дякуємо «СОС Дитячі Містечка Україна» за відданість справі у підтримці дітей та їхніх родин, багаторічну співпрацю у створенні безпечного і комфортного середовища для них та з нагоди 20-річчя роботи в Україні», – відзначив Олексій Зозуля, СЕО Фокстрот, у подяці організації.


В організації подарунок від Фокстрот вирішили направити своїм підопічним, а саме – в дитячий будинок сімейного типу Москаленків. Ця родина виховує 5 прийомних діток. У серпні 2023 року вони евакуювалися в Дитяче Містечко у Броварах із тимчасово окупованих Олешків (Херсонська область).

«Ми не хочемо міняти світ чи зробити героїчний подвиг, виховуючи дітей у ДБСТ. Зовсім ні. Ми просто день у день любимо, турбуємося, займаємося своєю родиною, щоб наші діти виросли хорошими і гідними людьми. Це наш маленький світ і наша велика відповідальність, – каже Сергій, батько-вихователь. – Ми вдячні «СОС Дитячі Містечка» та всім небайдужим, хто активно допомагає і всіляко підтримуює нас на цьому шляху».

Група «Фокстрот» є партнером фонду з 2010 року. У 2014 році торгова мережа «Фокстрот» реалізувала благодійний проект «Ми разом», збираючи кошти на допомогу переселенцям, якими опікується МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка». У 2015 році спільними зусиллями були зібрані кошти, на які для 79 багатодітних сімей зі сходу України організовано передачу продуктових наборів і необхідних в побуті речей.


З 2016 року по 2019 рр. компанія організувала збір коштів у благодійні бокси для організації занять з арт-терапії для дітей. З початком повномасштабного вторгнення бренд надав допомогу сім'ям з Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської та Запорізької областей, які тимчасово проживають у «Містечках фонду» Києва та Київської області, передавши понад 60 одиниць побутової техніки.

А наприкінці серпня 2023 р. партнери запустили спільну благодійну акцію «Подаруй щасточку добра», спрямовану на надання психологічної допомоги дітям, постраждалим від агресії російської федерації проти України. Зокрема, 30 грн з продажу товарів із серії фірмового мерча Фокстрот спрямовує на проведення занять з арт-терапії для покращення фізичного, психологічного та емоційного стану дітей, підопічних організації.

ГКФрозвиває бренди