У ГКФ стартує різдвяний аукціон для колег-захисників

6 грудня 2023 року стартує благодійний корпоративний онлайн аукціон «Хочу допомогти» в ГК ФОКСТРОТ з метою підтримки колег, які воюють у складі Сил оборони України за її незалежність

Аукціон ініціювали співробітники, які є волонтерами корпоративного руху “Хочу допомогти” в ГКФ. 7 лотів вже розміщені на сайті ГКФ у рубриці Корпоративна соціальна відповідальність. У період з 6.12.2023 року по 21.12. 2023 року учасники аукціону обирають, за який саме лот вони хочуть поборотися на аукціоні і купують мінімум 1 квиток, перерахувавши гроші на вказану організаторами монобанку.

Вже 22 грудня організатори розіграють ці лоти серед донаторів методом рандомних чисел. Учасники аукціону в прямому ефірі побачать, кому пощастило стати власником таких лотів: український прапор із підписом головнокомандуючого ЗСУ генерала Валерія Залужного «Команді Фокстрот», прапор із автографом очільника ГУР генерал-лейтенанта Кирила Буданова, статуетка «Iron Foxy» із колесом візка з розбитого центрального складу Фокстро. Серед лотів також залишки зброї, які стали артефактами, розписаними українським орнаментом – тубус, гільзи, елементи ракет від зенітно-ракетного комплексу.


Усі зібрані кошти організатори передадуть колегам-захисникам України – кому на реабілітацію після поранення, а кому на покупку FPV-дронів, які добре вражають живу силу та техніку противника.

«Ідея онлайн-аукціона повинна бути максимально реалізована, бо йде війна на виживання нашої держави, і цінною є будь-яка можливість допомогти тим, хто відстоює нашу незалежність, – прокоментував ідею аукціона волонтер руху в ГКФ «Хочу допомогти» Сергій Машкін. – Тим паче допомогти нашим колегам, які не заховалися від виконання свого громадянського обов’язку за кордоном чи за спинами інших.

«Як учасник «фокстротівського» штабу по допомозі Силам оборони України я знаю, що Фокстрот з перших днів підтримує технікою колег-захисників, військові підрозділи, загони рятувальників, а сума допомоги вже перебільшила 20 млн грн, – говорить корпоративна волонтерка руху в ГКФ «Хочу допомогти» Алевтина Демуцька. – Маючи з 2014 року історію допомоги колегам, що захищають Україну, сьогодні ми організували синергію бізнеса та працівників-волонтерів задля допомоги ЗСУ. Тематичні лоти ми готували з літа, і дуже вдячні за креативні артефакти, які нам надали партнери з БФ Козак Драйв, чиїх підшефних захисників Фокстрот підтримує з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну».

Ідею аукціона підтримали співзасновники бренда Фокстрот Валерій Маковецький та Геннадій Виходцев на знак солідарності бізнеса зі співробітниками, які волонтерствують з 2014 року на підтримку захисників України.

«Ауцкіон «Хочу допомогти» об’єднав усіх в ці грудневі дні, коли українці відзначають Міжнародний День волонтера, День ЗСУ та готуються до свята Різдва. А в єдності – запорука перемоги України в боротьбі за її незалежність, – прокоментував ідею благодійного аукціону Геннадій Виходцев, співзасновник бренда Фокстрот. Валерій Маковецький та Геннадій Виходцев надали свій лот на аукціон – подарунковий набір чарок, вироблених з гільз 30 мм гармати БМП 2 в дерев’яному ящику.


В аукціоні представлений лот від виконавчого директора Фокстрот – Олексія Зозулі. Це композиція Iron Foxу із фрагменту металевого колеса від згорілої рокли (візку для перевезення вантажів на складі), яка разом з усім товаром «вижила» на центральному складі мережі Фокстрот у Гостомелі в березні 2022 р. Серію таких статуеток Олексій Зозуля подарував європейським ритейлерам електроніки Міжнародна Група Euronics за допомогу компанії та Україні в перші місяці війни в 2022 році. Одна із статуеток стала лотом для благодійного аукціону «Хочу допомогти», донати за який підуть на реабілітацію 3 співробітників «Фокстроту», які були поранені під Бахмутом.

– У нашій компанії – великий досвід допомоги Силам оборони України, щомісяця десятки співробітників працюють в штабі «Допомога нашим», підсилюючи технікою захисників України, за що мають Подяки від генерала Залужного, – говорить Олексій Зозуля. – Крім того, колеги ініціюють власні акції на підтримку захисників, збирають посилки, всередині яких різноманітна допомога від шкарпеток до дронів. Тому правильною є ініціатива ГКФ організувати корпоративний аукціон і зміцнити наші спільні цінності – компанії та її співробітників. Думаю, лоти із Iron Foxy, підписом Валерія Залужного «Команді Фокстрот» чи з лаконічним автографом Буданова сподобаються учасникам і стануть запорукою ефективності цього аукціону.


Нагадаємо, з 2014 по 2023 рік включно в ГКФ сформувався власний корпоративний рух волонтерів «Хочу допомогти». За 9 років корпоративного волонтерства співробітники допомогли добрими справами, організувавши більше 70 волонтерських акцій. Детальніше про це – тут

ГКФрозвиває бренди