Покупці Фокстрот допомагають дітям, які залишилися без батьківського піклування

У чотирьох магазинах Фокстрот міста Києва проведено інкасацію коштів. Ці гроші покупці Фокстрот жертвували дітям, якими опікується БФ «СОС Дитячі Містечка» в Україні. 

У магазинах, розташованих за адресою вул. В. Антоновича, 50, вул. А. Мишуги, 4 (ТРЦ «Піраміда»), вул. В. Гетьмана, 6 (ТРЦ «Космополіт»), вул. Визволителів, 17, були встановлені бокси. Покупці мережі, які розуміють важливість допомоги дітям, завжди кладуть в них гроші.  

СОС Дитячі містечка - благодійна організація. Заснована в 1949 році. Основна мета SOS Children's Villages - захист дітей, які позбавлені батьківського піклування. Крім охорони життя і створення умов, прийнятних для життя, члени SOS-Kinderdorf - оригінальна назва організації - працюють над захистом прав і розвитком здібностей дітей, якими опікуються. Фундація СОС Дитячі містечка займає 33 позицію в рейтингу міжнародних неурядових об'єднань. Фокстрот - багаторічний партнер організації, яка допомагає дітям, позбавленим батьківського піклування. 


Гроші з прозорих боксів вилучаються орієнтовно раз на квартал. Цього року члени організації СОС Дитячі містечка і відповідальні співробітники Фокстрот зробили першу інкасацію грошей в травні. Загальна сума - 8950 гривень. Для прикладу, в грудні 2018 під час інкасації боксів з них було вилучено 5030 гривень. Всього в 2019 році в магазинах Києва та Ірпеня було зібрано 14 тисяч гривень добровільних благодійних внесків. Звітність по зібраним коштам люди, які пожертвували гроші, можуть подивитися на офіційному сайті ГКФ в розділі "Благодійність". 

Спеціаліст з корпоративної соціальної відповідальності СОС Дитячі містечка в Україні Ксенія Семеняк розповіла, куди підуть зібрані кошти: "На гроші, які зібрали покупці Фокстрот, ми придбаємо матеріали для арт-терапії та організації розвиваючих занять з дітьми, які проживають в дитячих будинках сімейного типу або в прийомних сім'ях в Броварах. Завдяки пожертвам небайдужих людей, ми маємо можливість надавати допомогу дітям, позбавленим батьківського піклування та уваги. Щасливі, що наша діяльність має підтримку серед покупців Фокстрот ". 


Виконавчий директор мережі Фокстрот В'ячеслав Поврозник вважає: "моральне і фізичне здоров'я українців, які залишилися без батьківського піклування, входить в сферу нашої соціальної відповідальності. Команда Фокстрот підтримує благодійні ініціативи, а також постійно звітує перед благодійниками та громадськістю за гроші, які люди кладуть в прозорі скриньки, розміщені біля кас в столичних магазинах. Сподіваємося, що кошти, зібрані під дахом Фокстрот, допоможуть маленьким українцям, позбавленим батьківського піклування, соціалізуватися і вибудувати власне життя."


Крім СОС Дитячі містечка, в різні роки компанії, які розвиває ГКФ, виступали партнерами, як в інформаційному, так і у фінансовому плані, «Посольства Життя», фонду "Сподіваюся і вірю", реабілітаційного центру "Отчий дім" села Петрівське Київської області, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Мрія Переяславщини» села Циблі Переяслав-Хмельницького району, інтернату «Колиска дитячої надії» села Новосілки Київської області, спеціалізованого санаторію "Барвінок" в селі Боярка Київської області.

ГКФрозвиває бренди