У День рятувальника герой з Гуляйполя відвідав Фокстрот

Сергій Тимошенко з Запоріжчини, який нещодавно врятував з пожежі двох дітей, вперше відвідав разом з дружиною столицю та, окрім гостин у Президента України завітав до центрального офісу ГКФ

17 вересня у Києві, в рамках урочистостей з нагоди Дня рятівника, у Маріїнському палаці відбулося нагородження лауреатів Всеукраїнської акції “Герой-рятувальник 2021 року”, серед яких був запоріжжянин Сергій Тимошенко. Напередодні, у рамках партнерства з ДСНС України в соціальному проєкті Школа безпеки, спеціалісти по зв’язках із громадськістю Групи компаній «Фокстрот» влаштували для сім’ї героя теплий прийом та ексклюзивну екскурсію історичними місцями столиці.


На початку свого візиту до Києва Сергій та Світлана відвідали головний офіс ГК «Фокстрот», а після обіду та поселення у готелі мали вільний вечір, який присвятили екскурсії історичною частиною столиці.

За словами Світлани Тимошенко, вони із чоловіком вперше були у Києві та дуже зраділи, що мали можливість побачити одне з найкрасивіших та найвеличніших міст України. «Ми дуже вдячні за гостинність. Враження просто незабутні. У нас вдома з бабусею дочка залишилась. Ми так сильно хотіли із ними поділитися своєю радістю, що виходили з Анєю на відеозв’язок та показували їй Київ», – із захопленням розповідає Світлана. Нагадаємо історію Сергія Тимошенка: взимку сміливий чоловік, мешканець м. Гуляйполе Запорізької області врятував під час пожежі життя двом дітям. Скромний чоловік свій вчинок подвигом не вважає. Говорить, що так мала б зробити кожна небайдужа людина. А тому Сергій і не уявляв, який резонанс викличе ця історія.


У ГК ФОКСТРОТ це не перша акція вшанування звичайних українців, що врятували життя іншим під час надзвичайних ситуацій. У рамках соціального проєкту «Школа безпеки» в 2020 році спеціалісти відділу по зв’язках із громадськістю ГК ФОКСТРОТ вітали подарунком 14-річного Вадима Черняту з Андріївки Бердянського району Запорізької області, який врятував дорослого чоловіка-рибалку з полону льодяного озера.


Довідка: соціальний проєкт “Школа безпеки” під девізом «Комфортно там, де безпечно» у партнерстві з ДСНС України стартував у ГКФ у 2002 році. В фокусі уваги – різноманітні активності з профілактики та уникнення травмування дітей в результаті нещасних випадків у невиробничій сфері. В рамках проекту за сприяння фахівців ДСНС України створено мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу», розроблена листівка «При пожежі дій правильно!», відруковуються тематично наповнені розклади учня. У квітні 2013 року мультфільм став переможцем 7-го Національного фестивалю соціальної реклами у своїй номінації. Тільки на офіційному YouTube-каналі Групи компаній Фокстрот мультсеріал переглянуто користувачами канала близько 250 тисяч раз, загальна кількість переглядів в інтернеті стрімко наближається до 1 мільйона.

ГКФрозвиває бренди