Співробітники ГКФ - помічники Святого Миколая

Майстер-клас з розпису керамічних свинок – символу Нового року подарували напередодні Дня Святого Миколая колеги з Фінансово-економічного департаменту Управляючої компанії ГКФ. 

18 грудня співробітники ФЕД відвідали діток з центру «Укріплення сім’ї» у СОС Дитячі Містечка Україна, з яким ГКФ партнерствує вже майже 10 років. Це неурядова благодійна організація, де живуть сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах. 

«Дітлахи дуже люблять створювати щось власними руками, а ми любимо створювати їм такі можливості», - пояснили в ФЕД свою ініціативу. Кожному з учасників майстер-класу організатори роздали пензлики, акрилові фарби, фартушки, свинки-скарбнички, а також малюнок з прикладом для малювання. Та деякі з дітей вирішили проявити креативність і розмалювали свинку повністю у золоту фарбу, аргументуючи це тим, що так ця скарбничка принесе більше достатку своєму власнику. Проявляли фантазію не тільки малеча, але й їхні батьки, які з таким же запалом змішували кольори та водили пензликом по фігурці, зафарбовуючи усі білі частинки. Після активної роботи на дітлахів чекав святковий стіл із піцою та солодкі подарунки від гостей, а також диски із мультиками «Фокс і Трот поспішають на допомогу». 


Фігурки-скарбнички, які розмалювали діти під час майстер-класу, за загальним рішенням учасників, дістануться у подарунок партнерам-банкірам ГКФ.  

Подібні заходи співробітники ГКФ ініціюють вже не вперше, наприклад, позаминулого року разом з дітками в Охматдит наші колеги малювали картини, оскільки це гарна - арт-терапія. 

У ці дні Святому Миколаю допомагали й співробітники Департаменту персоналу Управляючої компанії ГК «Фокстрот». Колеги завітали до своїх підшефних-спеціалізованого інтернату №17, що знаходиться у місті Києві на вулиці Ушинського. 


Дітки, що навчаються там, - з особливими потребами. Вони завжди дуже раді гостям та подарункам. Ці малюки, хоч й не позбавлені батьківського тепла, але потребують пильної уваги у зв’язку з тим, що відрізняються від однолітків. Світ вони сприймають інакше, але так само хочуть бути щасливими, потрібними та відчувати турботу і любов оточуючих. 


З нагоди свята Миколая, вихованці підготували гостям невеличкий пісенний концерт та отримали подарунки. Від Управляючої компанії ГКФ це були різноманітні розвиваючі матеріали для творчості та праски. 

- Дякую колегам, що знаходять час та натхнення на волонтерську діяльність та ініціюють такі добрі справи, - прокоментував акції співробітників Управляючої компанії ГКФ генеральний директор Групи компаній Фокстрот Геннадій Виходцев. – Сім’я – це велика цінність в житті кожної дитини, й цими днями наші співробітники долучилися до зміцнення цієї цінності, наповнили свято багатьох дітей своєю щирістю.

ГКФрозвиває бренди