Геннадій Виходцев про 10 років партнерства з фотоконкурсом «Дня»

21 січня XXV Міжнародний фотоконкурс «День» урочисто презентував декілька сотень кращих фоторобіт українських професіоналів та аматорів в столичному Українському Домі. Фінальна експозиція в центрі Києва представила світлини традиційних рубрик фотоконкурсу – «Політика», «Український світ», «Фото з історією», «Світ очима дітей» тощо


Журі конкурсу з кількох тисяч надісланих фоторобіт обирало найкращі, з них найяскравіші світлини були відзначені спеціальними нагородами.

Бренд «Фокстрот» в 10-й раз за 25-річну історію фотоконкурсу газети «День» назвав свого переможця. Компанія, заснована Геннадієм Виходцевим і Валерієм Маковецьким, кожен рік відзначає професійних або аматорських фото-художників, чиї роботи співзвучні цінностям бренду. Цьогоріч ним став Олександр Клименко та його щемлива світлина з серії «Війна триває».


На світлині захисник України знаходить душевне тепло на двох цуценят, що ділять з ним окоп на передовій лінії захисту країни на сході. Робота фотомайстра переконує, що у складні часи добро, терпимість, людяність – це запорука нашої перемоги та незалежності України, – пояснили свій вибір у Фокстроті.


– 10 років партнерства бізнеса з фотовиставкою «Дня» переконують у важливості підтримки організаторів, бо фотомистецтво зміцнює людські цінності, – говорить співзасновник ГК Фокстрот Геннадій Виходцев. – Галерея світлин від «Дня» не лише створює візуальну історію України, що вже переконує в актуальності підтримки організаторів фотовиставки. Кожна фоторобота тут популяризує добро, милосердя, відповідальність сильного за слабших, вчить любові до України, формує у глядача світлі почуття та якості. У кожній світлині тут відчувається любов та віра. А від цього міцнішає переконання: варто лише міцно триматися власних цінностей і підтримувати один одного, й це стане запорукою нашої перемоги та незалежності України.


Те, що роботи, відзначені Фокстротом у різні роки, звучать в одній тональності з tone of voice бренду, підтверджують їх назви. У 2013 році компанія нагородила Руслана Канюку за світлину, де автор зафіксував дитину, яка на вулиці ділиться шматочком хліба з дворовою собакою. У 2016 році приз Фокстроту отримав Олексій Лебідь за роботу «Сила і ніжність» про дівчину та хлопця військовослужбовців. Лауреатами відзнаки бізнесу ставали Іван Антипенко за роботу – «Ігри героїв» про силу духу ветеранів-військовослужбовців та Артем Галкін із фотоісторією «Життя онлайн» про рівний доступ дітей до технологічних новинок.

ГКФрозвиває бренди